Papa & Mama proef

Ben je bereid om iets anders uit te proberen?

Top, als jij naar school gaat lopen of fietsen met je kind. Maar je kunt zelf ook wat doen! Misschien is het even wennen, maar het begint met nieuwe dingen uitproberen.

Kun je af en toe thuiswerken? Of met het OV of de e-bike naar je werk? Zo vermijd je meteen de files. Ga de uitdaging aan, probeer het eens. Dan zeggen wij: Way2Go!

Advies op maat

Deskundigen kunnen je helpen bij het vinden van alternatieven. In de week vóór de Actieweek komt het Way2Go!-team hiervoor langs op school. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens de Actieweek uitproberen hoe het is om met een e-bike of het OV naar je werk te reizen.

Hoe werkt het?

Bedenk wat jij kunt doen om vaker de auto te laten staan. Spreek bijvoorbeeld af met andere ouders om om beurten te lopen, check op je werk of je na de file kan reizen of thuis kan werken. Nieuwsgierig naar andere vervoersvormen? Geef bij de coaches van het Way2Go!-team aan dat je een e-bike wilt uitproberen of meld je hier aan. Of ontvang voor 2 dagen OV-kaartjes. Dan reis je gratis met U-OV! Het team komt de week voor de Actieweek langs op school.

Doe je mee? Dan maak je ook nog eens kans op mooie prijzen*.

Aanmelden:

  • Er zijn meerdere mogelijkheden om je aan te melden:
    -meld je online aan, of
    -vul het ouder-kaartje uit de informatiefolder in en hang ‘m op het Way2Go! bord op school, of
    -meld je aan wanneer het Way2Go!-team bij jou op school is.
  • Wil je gebruik maken van het Proefaanbod van Way2Go? Reserveer een e-bike.

* Bekijk hier de Way2Go! voorwaarden.